Novi Sad
12.07.2011.
08:43 > 14:35
Radnicima nekad vrlo uspešne građevinske firme "Neimar" danas će biti isplaćene plate za januar i februar, dok će im ostale zarade, koje nisu primali preko pola godine, gazda uplatiti do kraja nedelje.  
  • Putar

    14.07.2011 19:26
    Putar
    Jeste Zorane a sto onda svi kukate sad na demokratiju kada nema plata pa sad udri kazete motkom po jkp hteli ste demokratiju ako je vama bolje da ovom drzavom vladaju 5 ljudi super onda nemojte da kukate za plate i ostalo JA SAM GLASAO ZA ZUTE DA ZNATE ALI POSLE OVOGA STO SU URADILI U NS NIKAD VISE DOK SAM ZIV LOPOVLUK I TO NA KRUPNO NE ZNAM SAMO ODAKLE JE PAVLICIC RODOM BAS ME ZANIMA DA NIJE VOJVODJANIN? Fali motka al po direktorima i bahacenju daj jos malo dok sam na vlasti a niko ne odgovara nizasta
  • Zoran021

    13.07.2011 09:59
    uspešne firme
    U socijalizmu su sve firme bile uspešne jer nije postojala tržišna ekonomija nego dogovorna ekonomija.A plate su bile isplaćivane iz budžeta na štetu onih firmi koje su stvarno bile uspešne.I nemojte da pričate da je socijalizam bio super kad nije!
  • 13.07.2011 05:00
    ns
    Sve novosadske firme su bile uspesne, NEIMAR je nekada radio i van SFRJ, ko to ne zna il nije iz VOJVODINE il se NIJE bio u to vreme rodio ili SVSNO LAZE

    a Zlatibori i ostale takve firme radile po Sbrbiji
    ima i po neka srbijanska firma koja je isla vani da radi, Mostogradnja npr i jos par...
    a Crnotravci su dolazili u VOJVODINU da rade kao SEZONSKI RADNICI, sada su postali glavni PROJEKTANTI i IZVODJACI

    Sta urade 90-te godine, SM, sve sto nije valjalo izbacio na povrsinu i eto nam posledica...
    kvalitet se STVARA i NEGUJE, samo od iverice nikad ruzino drvo nece postati cak ni FOSNA
  • ns

    13.07.2011 04:53
    obecanje
    kakvo obecanje plata, ajd nek sada radnik obeca da ce raditi, kakvo obecanje za placeni rad, takvo obecanje da ce se raditi
    a one koji nemaju posao, i zele da rade na mesto otpustenih radnika koji MORAJU DA DOBIJU ZARADJENO, otpusteni /ako dodje do toga/ radnici MORAJU SACEKATI i NE DOZVOLITI da udju u firmu...
    samo tako stoka u JK Put ce se nauciti pameti
    i to ne samo oni nego svi rukovodioci koji se tako ponasaju
    pa dosta je toga bahacenja
    sva JKP, pa ova Higija...ima ih na desetine takvih...
    MOTKU pa po *SPOSOBNIM* RED se mora napokon zavesti i to pocev od samoga VRH
  • Zoran021

    12.07.2011 21:45
    Neimar
    Imam dosta godina i sećam se zgrade koju je Neimar počeo da gradi još o osamdesetih godina prošlog veka u ulici Novosadskog sajma ,to je tzv. vojna zgrada koja se nalazi pored uspenskog groblja i koju taj isti Neimar nije nikad sagradio sve dok privatnik nije to završio.A tamo je stajala ograda čak i nakon 2000. godine.Toliko o tzv. uspešnoj firmi u vremenu socijalizma.A šta je sa tzv. uspešnim firmama u Novom Sadu iz tog vremena?
  • Putar

    12.07.2011 19:10
    on zna
    A ti Zorane znas kad je bila ne znam koliko imas godina samo sve limane je gradio neimar i nemoj da lupetas gluposti kakvi aleksandri i dr lepo ti je covek napisao neimar buducnost beton samo si bio mali il se nisi ni rodio a ja stanujem u neimarovoj zgradi a taj je lebac i ta plata i tebe odranila ti znas kakva je neimar bio firma u kojoj mi ti to firmi radis nekoj od ovih tajkuna ili si politicas pa nisi fanglu nikad drzo
  • Zoran021

    12.07.2011 15:44
    firma
    A kad je to Neimar bio uspešna firma?Nikad!
  • sale novosadjanin

    12.07.2011 13:14
    a nekad
    smo imali NEIMAR,BUDUCNOST,BETON,GDD NOVI SAD...a onda je dosla okupacija -beogradizacija-desio se narod i nase firme su nestale.
    pojavili se neki aleksanderi,jankovici,matijevici,kuzmani,rodici,...sve moj do mojega.
    ali,sve ce se vratiti na staro cim VOJVODINA USPE DA OSTVARI SAMOSTALNOST,BEZ BGD,MNE I BIH PARTIJA,NJIHOVE MAFIJE I POLTRONA !!!
    ovi novonastali ima da se vrate odakle su dosli sa onim sto su doneli ovde.
    SVE OSTALO PROPADA GRADJANIMA VOJVODINE !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna